martes, 7 de octubre de 2014

Hola a totes! Avui us parlaré dels diferents estils de moda que hi ha. Actualment, sobretot pels adolescents la moda és molt important, i segons la personalitat de cada persona elegim vestir d'una manera o d'una altre, és a dir, segons els nostres gustos decidim seguir un estil o un altre.

A continuació, parlarem dels estils de moda més famosos i més escoltats:

  • Estil Grunge: aquest estil consisteix en aconseguir que el teu aspecte sembli malgirbat. El grunge va aparèixer com una subcultura juvenil a finals dels 90. El seu màxim exponent musical va ser Nirvana. Es creu que la paraula "grunge" prové de "grungy", que significa brut.


  • Estil Hipster: aquest estil es caracteritza per combinar peces de roba clàssiques amb d'altres més esportives; també per portar roba vintage, és a dir, més antiga o heretada i més aviat ample. Es podria dir que és com una combianció d'estils i d'èpoques passades.



  • Estil Swag: No tinc molta informació d’aquet estil, ja que no és 100% un estil. És simplement un manera de caminar, parlar o moure’s. Aquest estil normalment l’utilitzen cantants de rap americans a les seves cançons, a més és un estil casual, desenfadat, vistós, etc. Normalment es vesteix amb pantalons de xandall amples,amb bambes i amb dessuadores o amb samarretes sense mànigues.

No hay comentarios:

Publicar un comentario